Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD

Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Mato, νότος, Stonex, Leica, Sokkia, Topcon, Pentax, Nikon, Trimble
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~10
Ετήσιες πωλήσεις: 500000000-1000000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Main products: Total station, GNSS receiver, theodolite
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η ομάδα Galaxyz είναι επιχείρηση ομάδας συνδυάζοντας με να αναπτυχθεί, την έρευνα και την παραγωγή. Η ομάδα μας βρίσκεται σε Pudong αναπτυσσόμενος τη ζώνη, και έχει δύο θυγατριίδες επιχειρήσεις: Co. διεθνούς εμπορίου γαλαξιών της Σαγκάη, ΕΠΕ και Mato Opto-electrical High-tech Company. Η επιχείρησή μας έχει την έρευνα του κέντρου και του εργοστασίου σε Changzhou. Τα κύρια προϊόντα μας έχουν ως εξής: συνολικός σταθμός, ηλεκτρονικός θεοδόλιχος, αυτόματο επίπεδο, επίπεδο λέιζερ, λέιζερ περιστροφής, ΠΣΤ, αισθητήρας λέιζερ απόστασης και εξαρτήματα, όπως το τρίποδο, το πρίσμα, ο πόλος, το προσωπικό και το καλώδιο USB για το συνολικό σταθμό. Η επιχείρησή μας σχεδιάζει το λογισμικό για πολλά εσωτερικό και oversea εργοστάσια, παραδείγματος χάριν, Boif, TJOP, το Stanley, και cst-Berger. Έχουμε την ισχυρή ικανότητα στην τεχνική έρευνα, και τα προϊόντα που σχεδιάσαμε έχουμε τη προηγμένη τεχνολογία και τη σταθερή απόδοση. Ο συνολικός σταθμός μη-πρισμάτων και το απόλυτο όργανο μέτρου κωδικοποίησης που αναπτυχθήκαμε και παραγάγαμε έχουν τα πολύ ανταγωνιστικά σημεία στην αγορά οργάνων μέτρου. Αναμένουμε ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με περισσότερους συνέταιρους από σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε την υπηρεσία cOem για τις επιχειρήσεις ή οι έμποροι που θέλουν να βρούν τους καλύτερους παραγωγούς στο στόχο China.Our πρόκειται να παραγάγουν τα καλύτερα όργανα έρευνας στον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να διεθνοποιήσουμε την αγορά, να διεθνοποιήσουμε την ποιότητα και να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος!

Κίνα Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Το εργοστάσιό μας χτίζεται άνω των 15year.

Η επιχείρησή μας εισαγωγών και εξαγωγής στη Σαγκάη είναι ανοικτή το 2007.

Είμαστε κυρίως να αναπτυχθούμε, την παραγωγή και την πώληση και έχουμε την τεχνική υπηρεσία υποστήριξης και μεταπώλησης.

Υπηρεσία

Κίνα Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει το διοικητικό τμήμα, τμήμα τεχνολογίας, τμήμα πωλήσεων και χρηματοδοτεί το τμήμα. Ικανός να λειτουργήσει ανεξάρτητα και να παρέχει ισχυρό

 

Κίνα Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Shanghai Galaxy International Trade Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Στοιχεία επικοινωνίας