products

Συνολικός σταθμός Bluetooth Leica TS15 από δεύτερο χέρι με 1 δεύτερη ακρίβεια

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Leica
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TS15
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Με τους τυποποιημένους τρόπους συσκευασίας εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PC για ένα έτος
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: πράσινο Acccuracy: 1 δεύτερος
Σειρά Reflectorless: 1000M

Περιγραφή προϊόντων

Leica TS15 το συνολικό equipement χεριών σταθμών δεύτερο χρησιμοποιημένο με Accuray είναι 1 δεύτερο

 

 

Προδιαγραφή λεπτομέρειας:

 

Συνολικός σταθμός Leica TS15

 

 

 

Το Leica Viva TS15 προώθησε τη λειτουργία απεικόνισης και το εύχρηστο εν πλω λογισμικό έχει καταστήσει αυτήν την σειρά ακόμα γρηγορότερη. Με την προηγμένη εικόνα του ο αισθητήρας και μοναδικός συλλαμβάνει τη σύνδεση σκίτσων, αυτός ο συνολικός σταθμός μπορεί να συλλάβει την εικόνα σας και μπορείτε να ενισχύσετε, να σκιαγραφήσετε και να συνδέσετε έπειτα μέσα με οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος. Αυτό σας δίνει τη μεγάλη τεκμηρίωση φωτογραφιών για να δει τις συνθήκες περιοχών σας και η ζωντανά ροή, η βρύση, η στροφή και το μέτρο επιτρέπουν τώρα σε σας για να ξέρουν ακριβώς τι ο συνολικός σταθμός μπορεί να δει. Τρυπήστε την επίδειξη στο διατιθέμενο σημείο σας και μετρήστε αυτό δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος.

Η μοναδική αναζήτηση δύναμης αυτού του συνολικού σταθμού βρίσκει το πρίσμα σας εντός δευτερολέπτων και μένει κλειδωμένη προς το πρίσμα σας ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιοχών. Με το σημείο EDM καρφιτσών τα πλεονεκτήματα είναι ατελείωτα, προσφέροντας τη βέλτιστη ισορροπία της σειράς, ακρίβεια, διαφάνεια ακτίνων, μέγεθος σημείων λέιζερ και η μέτρηση, αυτό είναι όλη σας σε έναν συνολικό σταθμό.

Προσθέστε την πλήρη λειτουργία GNSS στο Viva σας TS15 όποτε TPS και GNSS απαιτούνται συνδυασμένος, αυτό καθιστά τη μονάδα μεγάλη για την παραγωγικότητα.

Η τιμή που παρουσιάζεται είναι για τα 5» TS15A, όργανο παρεχόμενο μόνο. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και αφήστε μιας από την ειδική βοήθεια προϊόντων μας εσείς με μια πλήρη αναφορά για να περιλάβετε τις επιλογές εξαρτήσεων που απαιτείτε.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

  • Τυποποιημένη σειρά πρισμάτων 1mm + 1,5 PPM/τύπος. 2.4s
  • Οποιαδήποτε σειρά R30 30m/R400 400m/R1000 1000m επιφάνειας
  • PowerSearch το (PS)
  • Bluetooth
  • 5MP ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διαφορετική διεθνή σαφή επιχείρηση, συνήθως, η πρώτη επιλογή μας είμαστε DHL. εάν έχετε διευκρινίσει την απαίτηση, παρακαλώ μας ενημερώστε πριν από τη διαταγή.

Συνολικός σταθμός Bluetooth Leica TS15 από δεύτερο χέρι με 1 δεύτερη ακρίβεια

Οι υπηρεσίες μας

η έρευνά σας θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες, χαιρετίζουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την κλήση σας ανά πάσα στιγμή.

τα προϊόντα μας είναι αρχικά και 100% νέο. και θα ελεγχθούν προσεκτικά προτού να τους στείλουμε έξω.

παρέχουμε την ποιοτική εξουσιοδότηση ενός έτους, μέσα σε ένα έτος δεδομένου ότι αγοράσατε τα προϊόντα από μας, θα πάρετε την υποστήριξη τεχνολογίας μας.

Πληροφορίες επιχείρησης

Συνολικός σταθμός Bluetooth Leica TS15 από δεύτερο χέρι με 1 δεύτερη ακρίβεια

Επιχείρηση διεθνούς εμπορίου της Σαγκάη Galxy, ΕΠΕ που συνδυάζει με να αναπτυχθεί, την έρευνα και την παραγωγή. Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε Pudong αναπτυσσόμενος τη ζώνη, και έχει δύο θυγατριίδες επιχειρήσεις: Co. διεθνούς εμπορίου γαλαξιών της Σαγκάη, ΕΠΕ και Mato Opto-electrical High-tech Company. Η επιχείρησή μας έχει την έρευνα του κέντρου και του εργοστασίου σε Changzhou.

Τα κύρια προϊόντα μας έχουν ως εξής: συνολικός σταθμός, ηλεκτρονικός θεοδόλιχος, αυτόματο επίπεδο, επίπεδο λέιζερ, λέιζερ περιστροφής, ΠΣΤ, αισθητήρας λέιζερ απόστασης και εξαρτήματα, όπως το τρίποδο, το πρίσμα, ο πόλος, το προσωπικό και το καλώδιο USB για το συνολικό σταθμό. Η επιχείρησή μας σχεδιάζει το λογισμικό για πολλά εσωτερικό και oversea εργοστάσια, παραδείγματος χάριν, Boif, TJOP, το Stanley, και cst-Berger. Έχουμε την ισχυρή ικανότητα στην τεχνική έρευνα, και τα προϊόντα που σχεδιάσαμε έχουμε τη προηγμένη τεχνολογία και τη σταθερή απόδοση. Ο συνολικός σταθμός μη-πρισμάτων και το απόλυτο όργανο μέτρου κωδικοποίησης που αναπτυχθήκαμε και παραγάγαμε έχουν τα πολύ ανταγωνιστικά σημεία στην αγορά οργάνων μέτρου.

Αναμένουμε ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με περισσότερους συνέταιρους από σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε την υπηρεσία cOem για τις επιχειρήσεις ή τους εμπόρους που θέλουν να βρούν τους καλύτερους παραγωγούς στην Κίνα.

Ο στόχος μας είναι να παραγάγουμε τα καλύτερα όργανα έρευνας στον κόσμο.

Ο στόχος μας είναι να διεθνοποιήσουμε την αγορά, να διεθνοποιήσουμε την ποιότητα και να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος!

Μας ελάτε σε επαφή με

Co. διεθνούς εμπορίου γαλαξιών της Σαγκάη, ΕΠΕ
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ: Rm.306-308, κτήριο No.5, δρόμος 439#, περιοχή Minhang, Σαγκάη, Κίνα Jinglian
Τηλ.: +86-18720296279
Whatsapp: +86-18720296279

Skype: Jane Xu

Στοιχεία επικοινωνίας
Jane Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617321261251

WhatsApp : +008618301928717